U SLUNJU SE ODVIJALA PRAVA DRAMA: Migrant zalutao na vojni poligon i aktivirao eksplozivnu napravu! Zadobio je teške ozljede

19.02.2020. 09:27:00

Migranta je u bolnicu dovezla vojna policija koja ga je pronašla na području poligona

Jučer se na slunjskom vojnom poligonu Eugen Kvaternik odvila prava drama s migrantom koji je teško ozlijeđen. KAportal doznaje da je riječ o državljaninu Maroka koji je na vojni poligon zalutao i vjerojatno aktivirao eksplozivnu napravu zaostalu od Domovinskog rata.

Marokanac je smješten u karlovačkoj Općoj bolnici gdje su liječnici potvrdili zaprimanje pacijenta. Migranta je u bolnicu dovezla vojna policija koja ga je pronašla na području poligona. Čovjek je zadobio ozljede natkoljenice i koljena, piše KAportal.

Pretpostavka je da migrant u konbom trenutku nije bio sam nego s grupom drugih migranata jer oni izuzetno rijetko idu sami na ilegalna putovanja. Za sada nije poznato što se dogodilo s ostalima, a ni MORH se još nije oglasio o ovom događaju.

Izvor: Danas.hr/net.hr/Foto:Pixsell

Izvorni autor: KAportal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.