U sudaru kamiona i dva auta kod Osijeka troje ozlijeđenih

27.02.2020. 14:51:00

Na državnoj cesti D2 između Samatovaca i benzinske postaje Ina oko 10 sati sudarila su se dva automobila i kamion. Ozlijeđeno je troje ljudi. Još nije poznato o kakvim se ozljedama radi

Troje ljudi je ozlijeđeno u četvrtak ujutro u teškoj prometnoj nesreći u okolici Osijeka, potvrdili su nam iz osječke policije.

Dva automobila i kamion sudarili su se oko 10 sati na D2 između Samatovaca i benzinske postaje Ina, rekli su iz DVD Valpovo.

U vozilima je bilo ukupno petero ljudi, a troje je ozlijeđenih. Kako je rekao glasnogovornik PU osječko-baranjske, Zoran Kon, još se ne zna o kakvim vrstama ozljeda se radi, ni koji je točan uzrok ove nesreće.

Sudar automobila kod mjesta Samatovci | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U četvrtak oko 10 sati ujutro dogodila se prometna nesreća u okolici Osijeka, točnije na D-2 između Samatovaca i benzinske postaje INA.

Do 13 sati trajao je očevid te je promet bio preusmjeren preko Petrijevaca-Ladimirevaca-Bizovca.

Izvor: 24sata/ Foto: Davor Javorović/Pixsell/

Izvorni autor: Helena Ludban

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.