U Zagreb sletjela nova američka veleposlanica: Modnim detaljem odala posebnu počast Hrvatskoj

21.01.2024. 08:17:00

U subotu navečer u 19.20 avionom Croatia Airlinesa iz Frankfurta u zračnu luku Franjo Tuđman sletjela je nova američka veleposlanica Nathalie Rayes. Malo prije uzlijetanja javila se iz međunarodne zračne luke Frankfurt na platformi X.

“Veleposlanica Rayes javlja se na dužnost. Počašćena sam i smatram privilegijem što mogu služiti svojoj zemlji”, napisala je Rayes koja je objavila fotografiju zrakoplova na aerodromu u Frankfurtu te zaokružila Zagreb na popis destinacija.



Spojene američka i hrvatska zastava

Reyes je objavila selfie iz zrakoplova, a na reveru se jasno vidi broš kojemu su spojene američka i hrvatska zastava. Reyes je rođena u Venezueli, odrasla je i školovala se u Kaliforniji. Donedavno je bila izvršna direktorica organizacije “Latino Victory, a koja promiče veći politički utjecaj latinoameričke zajednice u SAD.

Diplomirala je sociologiju i magistrirala međunarodne odnose na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu. Uz engleski, tečno govori španjolski, te konverzacijski arapski. Udana je i ima majka dvoje djece.

Izvor: PDN/Foto:Snimka zaslona X

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.