U ZAGREBU ĆE SUTRA BITI DAN ŽALOSTI ZBOG SMRTI MILANA BANDIĆA: Zastave se spuštaju na pola koplja, a istaknut će se crne zastave

02.03.2021. 12:03:00

Na Dan žalosti neće se održavati priredbe zabavnog karaktera, a glazba koja će se emitirati na javnim mjestima trebala bi biti primjerena Danu žalosti

Sutra je proglašen dan žalosti u povodu smrti Milana Bandića, javili su iz gradske uprave.

“U povodu iznenadne smrti gradonačelnika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, koji je svojim dugogodišnjim nesebičnim radom na čelu Grada Zagreba trajno doprinio razvoju Grada i boljitku života svih građana Grada Zagreba, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević proglašava srijedu 3. ožujka 2021.”, objavili su iz Grada.

“Danom žalosti na području Grada Zagreba. Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava na pola koplja i isticanjem crnih zastava na objektima u kojima su smještena gradska upravna tijela, Gradska skupština Grada Zagreba, tijela mjesne samouprave, trgovačka društva i ustanove kojima je Grad Zagreb vlasnik ili osnivač.

Nema priredbi zabavnog karaktera

Na Dan žalosti neće se održavati priredbe zabavnog karaktera, a glazba koja će se emitirati na javnim mjestima trebala bi biti primjerena Danu žalosti.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost na području Grada Zagreba svoje programe trebale bi prilagoditi obilježavanju Dana žalosti”, poručuju iz gradske uprave.

Izvor: net.hr/Danas.hr/PDN/Foto:Borna Filic/PIXSELL

Izvorni autor: net.hr/Danas.hr

Autor: