U Zagrebu jučer privedeno 11 navijača Rijeke. Jedan od huligana bocom pogodio policajca, na stadionu pronađena hrpa pirotehnike

29.04.2024. 12:21:00

Prije utakmice na istočnoj tribini stadiona policija je pronašla 12 bengalki, pet petardi...

Zagrebačka policija privela je nakon nedjeljne utakmice između NK Lokomotive i HNK Rijeke 11 osoba, a zaplijenjeno je 27 komada pirotehničke galanterije, priopćila je u ponedjeljak zagrebačka policija, piše Telegram.hr.

U policiji kažu da je u službene prostorije privedeno 11 gostujućih navijača, od čega je 10 osoba, među kojima su četvorica maloljetnici, privedeno zbog posjedovanja pirotehnike, dok je jedan gostujući navijač priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

PU zagrebačka

Preciziraju da je prije i tijekom utakmice, održane u nedjelju s početkom u 19.30 sati na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu, privedeno ukupno 10 navijača.

Bacio bocu, pogodio policajca

Jedan navijač priveden je nakon utakmice jer je iz kolone na raskrižju Ulice Florijana Andrašeca i Tratinske ulice bacio staklenu bocu koja je pogodila policajca u zaštitni prsluk. Navijač je nakon uhićenja zadržan u policiji te odveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

PU zagrebačka

Zagrebačka policija ističe da su kontroliranjem situacije spriječeni daljnji incidenti te su prepratili oko 200 automobila i 25 kombija s gostujućim navijačima, tijekom čega nije bilo ozlijeđenih policajaca kao ni navijača.

Prije utakmice na istočnoj tribini stadiona policija je pronašla 12 bengalki, pet petardi, osam improviziranih petardi i dvije tzv. rimske svijeće.

Izvor: Telegram.hr/Foto: PU zagrebačka

Izvorni autor: PDN/Telegram.hr/HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.