UBOJICA IZ RIJEKE OSTAJE U ISTRAŽNOM ZATVORU: Sutkinja je prihvatila sve četiri točke za zadržavanje

08.02.2022. 19:01:00

Predsjednik Županijskog suda u Rijeci Veljko Miškulin, izvijestio je kako je sutkinja istrage prihvatila sve četiri točke za zadržavanje u istražnom zatvoru po prijedlogu zamjenice županijskog državnog odvjetnika. To su sprečavanje opasnosti bijega, utjecaja na svjedoke i dokaze, opasnosti od ponavljanja djela te naročito teških okolnosti počinjenja djela, prenosi N1.

36-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju 6. veljače poslijepodne u ugostiteljskom objektu u središtu Rijeke ubio 67-godišnju ženu.

Osumnjičeni je u utorak ujutro ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci. Pri odlasku se opirao pa ga je moralo savladavati nekoliko interventnih policajaca. Na Županijski sud je doveden sputanih ruku i nogu te je ispitivanje provedeno uz nazočnost brojnih interventnih i pravosudnih policajaca.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Izvorni autor: N1/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.