UHIĆEN LUDI MANIJAK IZ BMW-a! Prije jurnjave počinio gnjusno nedjelo: Otkriveni detalji ludila na Staru godinu

02.01.2023. 17:13:00

OTIMAO SE POLICIJI

Zagrebačka policija stavila je lisice na ruke pomahnitalom vozaču koji se na Staru godinu BMW-om zabio u motociklista pa u stablo na Trgu Ivana Mažuranića u Zagrebu i bježao od policije. Osim toga, 34-godišnjak je u subotu poslijepodne, prije sumanute jurnjave centrom metropole, kod autopraonice na Šestinama napao 58-godišnjakinju koja je zbog teških ozljeda operirana u bolnici, a prijetio je i njenoj kćeri, piše Dnevno.hr.

Policija ga je locirala i uz prisilu privela u nedjelju ujutro, a potom je potvrđena sumnja u počinjenje kaznenih djela osobito teške tjelesne ozljede, dviju prijetnji i obijesne vožnje u cestovnom prometu.

Podsjetimo, 34-godišnji vozač teško je kršio propise o sigurnosti prometa, pri čemu je doveo u opasnost živote i tijela ljudi, oglušivši se na naredbu policajaca koji su ga pokušavali zaustaviti.

U policiji ističu i kako je u obijesnoj vožnji po Klaićevoj ulici naletio na motociklista.

“Zatim je nastavio vožnju u suprotnom smjeru, prošao raskrižje s Rooseveltovim trgom i potom izgubio nadzor nad vozilom na Trgu Republike Hrvatske, gdje je naletio na metalne stupiće i konačno se zaustavio na Mažuranićevom trgu, gdje je BMW-om udario u stablo.

Nakon tog udara, 34-godišnjak je napustio automobil i dao se u bijeg.

Po dovršenoj istrazi, 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu”, priopćeno je iz policije.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.