Uhićen muškarac u čijem autu je zadarska policija pronašla dva kilograma marihuane

13.02.2023. 15:32:00

Zadarska policija uhitila je i privela 40-godišnjaka u čijem je automobilu u Zadru pronađeno više od dva kilograma marihuane, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u ponedjeljak, prenosi Priznajem.hr.

Iz zadarske Policijske uprave navode da su policijski službenici 10. veljače, iza ponoći, u zadarskom Perivoju Vladimira Nazora pokušali zastaviti automobil, zadarskih registracija, ali se vozač Mazde oglušio na svjetlosne i zvučne signale te nastavio vožnju. Kada je došao do Ulice Bedemi zadarskih pobuna, vozač je izišao iz automobila i pobjega.

Automobil je prevezen u krug policije, gdje je temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zadru obavljena pretraga, a u prtljažniku je pronađeno 2078 grama marihuane u više pojedinačnih pakiranja.

U nastavku kriminalističkog istraživanja policija je pronašla vlasnika Mazde, uhitila ga i privela te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a potom sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.