Uhićen vozač (38) koji je naletio na dječake u Zagrebu i bježao: Imao čak 2,06 promila alkohola

14.03.2021. 09:26:00

Nakon što je naletio na dječake koji su s majkom prelazili zebru, vozač je pobjegao, da bi se za pola sata vratio. Policija ga je uhitila. Imao je 2,06 promila. Oba dječaka teško su ozlijeđena i u Klaićevoj bolnici su

Vozač (38) koji je u subotu oko 18.30 sati automobilom naletio na dvojicu dječaka dok su s majkom prelazili pješački prijelaz u Šoljanovoj ulici u Zagrebu imao je 2,06 promila alkohola, doznaje se iz zagrebačke policije. 

U stravičnoj nesreći dječaci su teško ozlijeđeni, a da bi stvar bila gora, vozač je pobjegao nakon nesreće. Kako nam je ispričao čitatelj, vratio se nakon otprilike pola sata.

Policija ga je privela, a nakon što se otrijezni provest će kriminalističko istraživanje i tek potom će se znati za što će sve teretiti vozača.

Ozlijeđeni dječaci, a kako doznajemo radi se o braći, hitno su sinoć prevezeni u bolnicu u Klaićevoj. Kako smo neslužbeno doznali jedan je na jedinici intenzivnog liječenja, imao je teške ozljede mozga i intubiran je. Drugi je pri svijesti i ima kontuzije po glavi i tijelu.

Izvor: 24 sata

Izvorni autor: Piše Ivan Hruškovec, Jasmina Sarić Čedić/foto: čitatelj 24 sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.