Uhićeni napadači koji su izboli mladiće i ostavili ih na cesti

19.10.2019. 11:53:00

Policija treba utvrditi tko je od napadača izbo mlade Petrinjce te će njega, ili više njih, teretiti za pokušaj ubojstva.

Iako iz policije nema novih službenih informacija vezano uz jučerašnji napad i pokušaj ubojstva dvoje 22-godišnjih Petrinjaca dobili smo potvrdu iz više izvora kako su počinitelji kasno sinoć identificirani i uhićeni. Riječ je o više osoba s područja Petrinje i okolice, romske nacionalnosti. U tijeku su pretrage njihovih domova.

Podsjetimo u petak ujutro oko 3,30 sati, nakon noćnog izlaska napadnuta su u Sisačkoj ulici dvojica mladića, od kojih je jedan aktivni vojnik, u tom trenutku izvan dužnosti. Nakon napada u kojem je sudjelovalo više napadača, mladići su izbodeni i ostavljeni na cesti. U bolnici su im utvrđene teške tjelesne ozljede, ali nisu u životnoj opasnosti te se oporavljaju od ozljeda.

Policija treba utvrditi tko je od napadača izbo mlade Petrinjce te će njega, ili više njih, teretiti za pokušaj ubojstva.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.