Ulovili ih dok su u Puli vadili vreće pune duhana iz hladnjače: Imali su više od 240 kilograma

04.01.2022. 14:28:00

ČEKAJU IH I PRIJAVE

U hladnjači su pronašli devet vreća sa 180 kilograma sitno rezanog duhana bez pripadajućih markica, a u garaži još tri vreće s oko 60.5 kilograma sitno rezanog duhana. Muškarce su priveli

Istarski policajci priveli su dvojicu muškaraca starih 45 i 65 godina zbog švercanja duhanom, nakon što su ih ulovili s duhanom u rukama.

Kako je izvijestila policija, u ponedjeljak ujutro su u Sinčićevoj ulici primijetili 65-godišnjaka kako ih hladnjače zagrebačkih registracija iznosi vreće s duhanom u obližnju garažu.

Muškarca su priveli, a temeljem naloga suda pretažili hladnjaču i garaže. 

U hladnjači su pronašli devet vreća sa 180 kilograma sitno rezanog duhana bez pripadajućih markica Ministarstva financija, dok su u garaži pronađene još tri vreće s oko 60.5 kilograma sitno rezanog duhana bez pripadajućih markica Ministarstva financija. Policijski službenici oduzeli su pronađeni duhan, kao i hladnjaču koja se koristila za prijevoz duhana.

Nad osumnjičenim 65-godišnjakom i 45-godišnjim korisnikom garaže provedeno je kriminalističko istraživanje te će policija protiv njih podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Izvor: 24sata/Foto: PU Istarska

Izvorni autor: Ivan Hruškovec/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.