Ultimatum za Marcela Brozovića! Hrvata želi pola Europe, a u Interu su izgubili strpljenje...

11.11.2021. 11:20:00

Hrvatski reprezentativac jedan je od najtraženijih veznih igrača na tržištu.

Gdje će Marcelo Brozović igrati sljedeće godine? To je pitanje čiji odgovor zanima sve ljubitelje hrvatskog nogometa, ali i navijače Intera. Saga oko potpisivanja novog ugovora 28-godišnjeg hrvatskog reprezentativca s Nerazzurrima ili odlazak iz Milana u neki drugi grad još uvijek ostaje neriješena, a ne postoje ni jasni signali kako bi se sve moglo rasplesti.

Brozović je u Inter došao 2015. godine, ugovor mu istječe sljedećeg ljeta što znači da bi, ako ne potpiše novi ugovor, nakon Nove godine mogao dogovoriti suradnju s novim klubom u koji bi otišao nakon završetka sezone. Inter bi tu dosta izgubio jer je Transfermarkt procijenio Hrvata na 40 milijuna eura, a interes diljem Europe za njegove usluge jasno govori koliko je Brozović cijenjen.

S obzirom da cijela neizvjesnost traje tjednima i mjesecima, izgleda kako su u Interu odlučili postaviti krajnji rok do kada Brozović treba potpisati novi ugovor. To je Nova godina, a Gazzetta dello Sport donosi kako nakon tog datuma u Interu više ne žele pregovarati oko produženja. Isti list tvrdi kako pravih pregovora do sada nije ni bilo, a da se očekuje da dvije strane sjednu na stol nakon reprezentativne stanke. Brozovića, podsjećamo, zastupa njegov otac uz pomoć obiteljskog odvjetnika, a Gazzetta ističe da se radi o tvrdim pregovaračima.

Problem je, tvrdi Gazzetta, što je Inter nedavno produžio ugovor s Lautarom Martinezom te 24-godišnjem Argentincu dao plaću od 6 milijuna eura godišnje. Brozović bi želio isti ugovor, ali ugledni talijanski list tvrdi da su mu čelnici kluba spremni ponuditi startnu plaću od 4,5 milijuna eura uz koju bi se vezali razni bonusi.

Ako Brozović to ne prihvati, vrlo brzo će naći novi klub. Prvi u redu je PSG koji ga je želio dovesti još prošle godine, ali tada je zamjena za Leandra Paredesa stopirana praktično u posljednji trenutak. Tu je i Atletico Madrid, jučer su engleski mediji u cijelu priču uključili i Liverpool, a spominju se i Newcastle, Manchester United, pa i Real. Ugledno društvo.

Izvor: sportske.hr/Foto: Afp

Izvorni autor: Emir Fulurija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.