Umirovljeni general Željko Sačić kao bivši djelatnik hrvatske policije, javno je stao u obranu suspendiranih djelatnika policije vezano za aferu "batinjanje" imigranata

11.10.2021. 18:30:00

Saborski zastupnik umirovljeni general Željko Sačić kao bivši djelatnik hrvatske policije, javno je stao u obranu suspendiranih djelatnika policije oko afere "batinjanje" imigranta i sa tim činom pokazao ministru Božinoviću i svima ostalima iz MUP-a kako se podržavaju i štite radne kolege.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Poštovani i dragi “suspendirani” i “osumnjičeni” policajci..nedajte se zaplašiti u ovoj dobro izrežiranoj javnoj hajci na vas..

Hrvatski narod je uz vas..štitili ste hrvatsko državno područje, hrvatsku granicu i našu sigurnost od upornih nasrtaja uljeza, mladih i dobro organiziranih ilegalnih migranata, ( sa nama potpuno nepoznatim životnim stilom i teretom) koji drsko i opetovano krše, kako naše domaće, tako i međunarodnopravne norme propisanog ponašanja za svakoga, prilikom ulaska u neku stranu državu..Stoga, za početak , ne čitajte ove naručene glupo manipulativne tekstove medijske “soroš bulumente”, usredotočite se na pravnu obranu, što vam neće biti problem, jer su “optužbe ” protiv vas – svakom je vidljivo, bijedno neutemeljene.

Dakle, vratiti ćete se slavodobitno na vaša radna mjesta. Hrvatskom narodu je jasno da vi niste nikakvi ” mučitelji”, okrutni nasilnici, agresivci, vec kolateralne žrtve, nažalost dobro osmišljene međunarodne medijsko obavještajne protuhrvatske operacije, ostavljeni ” na cjedilu ” od svojeg policijskog, ali i još tužnije i političkog vodstva. No, svi mi vam vjerujemo, vi se žrtvujete za sigurnost hrvatskog naroda i svih građana Republike Hrvatske.. Vi jeste ( i biti ćete ) naši zaštitnici .

Izvor: Željko Sačić/FB/PDN/Foto:Hina/EPA

Izvorni autor: Željko Sačić/FB/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.