Umro kontroverzni kiropraktičar Ante Pavlović: ‘Izliječio je puno ljudi, to ga je i stajalo. Sva tuđa energija ušla je u njega’

21.07.2020. 19:17:00

Kontroverzni hrvatski kiropraktičar Ante Pavlović, poznat po ‘centriranju’ pacijenata, umro je u nedjelju nakon kratke i teške bolesti.

Potvrdila nam je to njegova kći Dorotea.

“Istina je, bila je to kratka i teška bolest. Imao je na tisuće pacijenata, izliječio je jako puno ljudi, mnogi su prohodali zbog njega. Davao se više za druge nego što je mislio na sebe. Tako se, na žalost, i završilo jer je sva tuđa energija ušla u njega. To je i stvorilo bolest“, rekla nam je Dorotea.

Potvrdila nam je i informaciju da je umro u bolnici, no istaknula je da je odbio koristiti lijekove.

“Da, umro je u bolnici, ali nije prihvaćao lijekove. Nije vjerovao modernoj medicini, ostao je dosljedan svome“, napomenula je.

Sprovod Ante Pavlovića biti će u četvrtak u 13.20 na zagrebačkom Markovu polju.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Izvorni autor: D.R.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.