Uprave za zatočene i nestale počinje terenska istraživanja u zagrebačkoj Kustošiji

02.09.2019. 14:20:00

Uprava za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja nastavlja u rujnu s terenskim istraživanjima, probnim iskapanjima i ekshumacijom posmrtnih ostataka žrtava Drugog svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja na području Zagreba, u naselju Kustošija, objavljeno je u ponedjeljak.

U srijedu, 4. rujna, početi će se s terenskim istraživanjem na lokaciji uz potok Kustošak, u zagrebačkoj Kustošiji, temeljem Zakona o istraživanju, uređenju i održavanju vojnih groblja, groblja žrtava Drugog svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja.

Kao i ranije, Ministarstvo hrvatskih branitelja će, po završetku terenskih istraživanja, obavijestiti javnost o ostvarenim rezultatima, objavilo je Ministarstvo na svojim službenim internetskim stranicama. (Hina)

Izvor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.