Uručeno priznanje ministru Tomi Medvedu

14.01.2022. 14:23:00

Ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik Vlade RH Tomo Medved  primio je priznanje Osoba godine 2021. koje mu je uručio Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91.

- Svako priznanje, pa i ono najmanje obvezuje. To znači da su ljudi prepoznali tvoj rad i da te cijene. Meni je iznimno drago što ovo priznanje dolazi od hrvatskih branitelja. Znam, neki misle da ga je trebao dobiti možebitno i netko drugi, a ja se time i slažem. Naime, među hrvatskim  braniteljima ima  veliki broj onih koji i te kako zaslužuju nagrade i priznanja, ali i ne samo oni već i njihove majke i očevi. Svi sve moramo učiniti, koliko tko može, da opravdamo žrtve koje su pale u velikosrpskoj agresiji – rekao je Medved.

Uručenju priznanja bio je uz ostale nazočan i Ivica Matošević, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana  Domovinskog rata Grada Zagreba.

- Vjerujem da tako misli i većina naših suboraca da je i ove godine ovo priznanje došlo u prave ruke. Ministar Medved nije samo državni službenik, on je i legenda hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, što se također ne smije zaboraviti-istaknuo je.

Pavković je pak dodao da s ovakvim činom hrvatski branitelji žele i nastoje pojedincima zahvaliti na njihovu trudu i zalaganju te ih poticati da još više, brže i istaknutije pomažu svima onima koji su sudjelovali u obrani hrvatske Domovine.

- Problem je što je ovo priznanje samo jedno, a zaslužnih puno- mišljenja je.

Izvorni autor: Mladen Pavković/PDN/Foto:UHBDR91./Mladen Pavković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.