Uskrsna čestitka potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda hrvatskim braniteljima i i njihovim obiteljima

29.03.2024. 14:18:00

Poštovani hrvatski branitelji, hrvatski ratni vojni invalidi, drage obitelji naših poginulih i nestalih u Domovinskom ratu,

U iščekivanju najvećeg kršćanskog blagdana, prisjećamo se vaše hrabrosti i odlučnosti u borbi za slobodu i neovisnost naše domovine.

Isus je svjedočio da nema veće ljubavi nego život svoj položiti za svoje prijatelje.

Svjedočili su to i hrvatski branitelji, spremni na žrtvu za Domovinu.

O Uskrsu se spominjemo Kristove žrtve za spas svih nas, prisjećamo svih poginulih i nestalih u Domovinskom ratu, kao i svih naših žrtava koji su položili život za Hrvatsku.

Neka nam žrtva Isusa Krista bude trajno ishodište snage i vjere, a požrtvovnost naših branitelja najsnažnija motivacija kako bismo i nadalje mogli spremno odgovoriti na sve izazove, s vjerom u uskrsnuće i život vječni.

Sretan  Uskrs vama i vašim obiteljima!

 

Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja

Izvorni autor: PDN/MHB/Potpredsjednik vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.