Užas u Međimurju: Posvađali se pa bratića (20) sjekirom udario u prsa i teško ga je ozlijedio

20.03.2023. 11:24:00

OZLJEDE OPASNE PO ŽIVOT

Kako navodi policija, sve je počelo kada je mladić (20) počeo svađu sa svojim stricem, odnosno ocem 22-godišnjaka. Drugi mladić se umiješao i sjekirom ga udario u prsa

Nakon svađe u nedjelju oko 17 sati u obiteljskoj kući u Paragu, mladić (22) sjekirom je udario u prsa drugog mladića (20) i teško ga ozlijedio. Teško ozlijeđeni mladić je prevezen u čakovečku bolnicu gdje su ustanovili da je zadobio ozljede opasne po život i zadržan je na daljnjem liječenju, piše 24sata.

Policija je uhitila 22-godišnjaka i privela ga u policijsku postaju na istraživanje, nakon čega će ga predati pritvorskom nadzorniku. 

Kako navode, sve je počelo na dvorištu obiteljske kuće kada se 20-godišnjak počeo nasilno ponašati prema stricu (44). Vrijeđao ga je i kuhinjskim nožem mahao prema njemu. U sve se umještao i 22-godišnjak, sin 44-godišnjaka, te svog bratića (20) udario sjekirom u prsa i teško ga ozlijedio. 

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Željko Rukavina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.