Užas u Međimurju: Uhićen muškarac (35) koji je ubio nevjenčanu suprugu, majku devetero djece

17.02.2020. 13:23:00

Ubojstvo u Piškorovcu. Žena koja je u nedjelju u čakovečku bolnicu zaprimljena s teškim ozljedama danas je preminula. Muškarac je uhićen.

Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18:52 Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život.

Danas, 17. veljače u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice da je 37-godišnjakinja preminula, izvijestila je policija..

Uhićen je 35-godišnjak s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalistička istraživanja nastavljaju se kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja. Policija nije željela otkriti način na koji je žena ubijena.

Kako DNEVNIK.hr neslužbeno doznaje, ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući u Piškorovcu. Bili su nevjenčani partneri, a iza majke je ostale devetero djece. Točan uzrok smrti utvrdit će obdukcija.

Izvor: Dnevnik.hr/Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell/policija/lustracija

Izvorni autor: L.R.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.