Uznemirujuća snimka sudara u Novoj Gradiški: Ma prestigni ga, ako se zabijemo, boli nas k***!

03.02.2023. 15:39:00

VOZIO MALOLJETNIK

Na snimci koju je objavio RadioNG čuju se i stravični uzvici 'ne, ne!' koju sekundu prije nego se auto zabio u betonski stup. Vozač ima 17 godina i teško je ozlijeđen. Godinu dana mlađi suvozač ima lakše ozljede

Strašna nesreća u noći na petak u centru Nove Gradiške. Maloljetni vozač izgubio je kontrolu i zabio se u betonski stup koji odvaja prometnicu od šetališta. Srećom da u 2 sata nije bilo nikoga tamo. Vozač koji ima 17 godina teško je ozlijeđen, piše 24sata.

Godinu dana mlađi suvozač prošao je s lakšim ozljedama, objavila je policija.

Niti jedan nije bio vezan.

Čuju se i uzvici 'ne, ne!' netom prije sudara

Vozili su se i uletjeli u centar sa 120-140 km/h. Preletjeli su preko cvijeća i sudarili se, ispričao nam je čitatelj.

Radio NG objavio je snimku za koju tvrde da je nastala u trenutku sudara.

Na snimci se čuje kako mladići pričaju: 'Aj prestigni onaj kamion. Ma da se zabijemo, boli nas k***!

Čuju se i strašni uzvici 'ne, ne!' kad su mladići shvatili da će se zabiti.

24sata
Foto: PU brodsko posavska
Policija: Nisu bili vezani

- Zbog neprilagođene brzine i zanošenja auta sletjeli su preko prometnog otoka na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup. U autu je bio i suvozač, 16-godišnjak koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom kao ni 17-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

- Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te također podnose optužni prijedlog i protiv putnika (16) u spomenutom automobilu, koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, objavila je policija.

Izvor: 24sata/Foto:Radio NG

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.