Vaso Brkić dobio ulogu u Kolindinoj kampanji

27.12.2019. 06:06:00

Brkić će biti zadužen za koordinaciju na terenu za Hrvatsku, BiH te dijasporu, doznaje se iz izvora bliskom stožeru

Stožer HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje i aktualne predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović danas je prihvatio strategiju za drugi krug izbora. Kolinda Grabar Kitarović, kako naglašavaju u njezinom timu, nastavlja pobjedničku platformu na okupljanju Hrvatske, na vrijednostima i porukama koje su dio su njezima programa. Jaka i stabilna Hrvatska, tradicijske vrijednosti kojima je u središtu jaka obitelj, fokus je Grabar Kitarović.

Usvojena je i dinamika aktivnosti na terenu te susreta s građanima, kao i priključenje stožeru zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića koji će biti zadužen za koordinaciju na terenu za Hrvatsku, BiH te dijasporu, doznaje N1 iz izvora bliskom stožeru Kolinde Grabar Kitarović.

Drugi krug predsjedničkih izbora održava se u nedjelju 5. siječnja, a u njemu će snage odmjeriti pobjednik prvog kruga Zoran Milanović i u prvom krugu drugoplasirana Kolinda Grabar Kitarović.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.