VATRENI SE U NEDJELJU VRAĆAJU U HRVATSKU! HNS potvrdio da se Hrvatska nogometna reprezentacija iz Katra vraća dan nakon utakmice za broncu

14.12.2022. 13:18:00

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu završava nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru. U subotu slijedi utrka za treće mjesto, a još ne znamo kakav će biti ishod.

Povratak u Hrvatsku je u nedjelju, saznaje Dnevno.hr.

Tako će doček Vatrenim biti u nedjelju, a ne u ponedjeljak, kako su neki mediji ishitreno objavili.

"Nedjelja", poruka je koju smo dobili od glasnogovornika HNS-a Tomislava Packa.

U međuvremenu je iz ureda zagrebačkog gradonačelnika potvrđeno da će se hrvatsku reprezentaciju dočekati u nedjelju poslijepodne.

Hrvatska će u subotu igrati za treće mjesto, a danas doznajemo našeg protivnika za treće mjesto nakon Francuske i Maroka koji večeras od 20 sati igraju u polufinalu.

"Idemo se pripremiti za tu utakmicu. Idem dignut dečke, imamo veliki motiv da se kući vratimo s medaljom ", rekao je Zlatko Dalić koji će se danas od 15 sati u Dohi obratiti hrvatskim medijima.

Izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice komentirao je poraz.

“Moram čestitati Argentini na pobjedi i mi moramo skupiti snagu i dignuti glavu i pripremiti se za finale. Bio je čisti korner za nas, a on ga nije svirao. Ali, ne možemo se na to žaliti. Nemam dečkima što zamjeriti, dali su od sebe sve na ovom turniru. Moramo dići glave i pripremiti se za zadnju utakmicu. Mi smo imali dosta dobru situaciju i stvarali smo prostor, ali nismo bili konkretni. Pogotovo u fazi napada. Došli smo mi blizu gola, ali nismo bili konkretni u tom segmentu.”

“Teško je bilo vratiti se nakon trećeg gola. Brozović je malo osjetio mišić pa ga nismo htjeli forsirati do kraja. Da je nama netko ovo ponudio prije, mi bismo to prihvatili i mi smo ponosni na ovo.”.

U subotu je utakmica za treće mjesto, a u nedjelju doček...

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Ilustracija/screenshot/YT/doček Vatrenih 2018

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/AKK

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.