Velika policijska akcija u Mostaru: Uhićeno 24 osobe zbog raspačavanja droge i 18 osoba zbog konzumiranja narkotika

01.07.2024. 13:15:00

Proteklog vikenda, Mostar je bio poprište velike policijske akcije usmjerene na suzbijanje narkotika tijekom nekoliko glazbenih manifestacija. Policija je na području Mostara uhitila 24 osobe zbog raspačavanja droge te privela još 18 osoba zbog sumnje na konzumiranje narkotika.

Na temelju informacija o prisutnosti osoba iz narkokrugova na ovim događanjima, službenici kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije izveli su opsežnu akciju, uz potporu kolega iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Tijekom višednevne operacije, uhićene su 24 osobe povezane s raspačavanjem droge, od kojih su trojica ispitana u svojstvu osumnjičenih. Radi se o jednom hrvatskom i dvojici bosanskohercegovačkih državljana, kojima je oduzeta određena količina različitih vrsta narkotika.

Osim toga, policija je ispitala i 18 osoba zbog sumnje na konzumiranje droge na glazbenim manifestacijama. Među njima su bili jedan hrvatski i jedan njemački državljanin te 16 državljana Bosne i Hercegovine.

Izvor: Dnevnik.hr

Izvor: Dnevnik.hr/Foto:Ilustracija/policija/Mostar

Izvorni autor: PDN/Dnevnik.hr/Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.