VELIKA TUČNJAVA Policija se oglasila o incidentu: Veća skupina migranata se udarala šakama i nogama

30.10.2019. 07:35:00

U nedjelju 27. listopada oko 23:35 sati patrola policije PU Mostar je, prilikom redovitog obilaska grada, primjetila na autobusnoj postaji u Ulici Trg Ivana Krndelja, veću skupinu migranata kako se udaraju šakama i nogama.

Prilikom prilaska djelatnika policije kako bi uspostavili javni red i mir i razdvojili ih, isti su se razbježali u pravcu Carinskog mosta, a na licu mjesta ostaje jedna osoba sa vidnom ozljedom na vratu koja je jako krvarila.

Odmah je na lice mjesta stiglo vozilo Hitne pomoći koje je ozljeđenog prebacilo na CUM Mostar gdje je isti zadržan na daljnjem lječenju.

Lječnici su konstatirali lakše tjelesne ozljede. O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije i tužitelj, navode iz MUP-a HNŽ-a.

Također iz MUP-a su objavili kako su u oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirane 24 prijave, od čega na području Mostara 16, na području Konjica dvije, Čapljine tri, te na područjima Rame, Jablanice i Čitluka po jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je sedam prekršaja i to na području Mostara pet, na području Čitluka i Konjica po jedan.

Zabilježeno je 16 prometnih  nezgoda i to na području Mostara 10, na području Konjica dvije, na području Stoca jedna i na području Jablanice tri  u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.