Veliki preokret u slučaju ozlijeđenog mladića u Zagrebu: Sve je doveo u zabludu

09.01.2024. 16:57:00

POLICIJA ISTRAŽILA

Zagrebačka policija potvrdila je da je došlo do velikog preokreta u slučaju maloljetnika koji je rekao da ga je sinoć na Trešnjevci napalo nekoliko nepoznatih muških osoba te da je teško ozlijeđen, prenosi Dnevno.hr.

Naime, policija je utvrdila da je dječak, s namjerom da prikrije način na koji se teško ozlijedio, članici obitelji lažno naveo da ga je tog dana u večernjim satima napalo nekoliko muškaraca.

Maloljetnik je lagao, nitko ga nije napao

Time je članicu obitelji doveo u zabludu vezano uz okolnosti nastanka teške ozljede, a što je ona i prijavila policijskim službenicima, međutim, utvrđeno je da se takav događaj nije niti dogodio.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Policija nije objavila kako je došlo do ozlijede.

Ima nagnječenja glave i prsnog koša

Maloljetnik je teško ozlijeđen, ali nije pretučen. Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb dr. Goran Roić za 24sata je rekao da je malodobni pacijent u ponedjeljak navečer preko hitne dječje kirurške ambulante OHBP-a zaprimljen u bolnicu.

“Nakon kliničke i radiološke obrade konstatirana su višestruka nagnječenja i oguljotine u području gornjeg ekstremiteta, glave i grudnog koša, te koštani prijelom u području gornjeg ekstremiteta zbog čega je učinjena imobilizacija. Otpušten je na kućnu njegu uz terapiju i preporuke, te naručen na kontrolni pregled”, rekao je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/Dnevno.hr/M.P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.