Veterani 4. GBR reagirali u vezi podlog iskorištavanja foto materijala 4. GBR od strane takozvanih antifa iz Splita

20.06.2020. 09:22:00

Priopćenje Udruge veterana 4. gardijske brigade u vezi podlog iskorištavanja foto materijala 4. GBR od strane takozvanih antifa iz Splita

Dragi prijatelji, veterani 4. gardijske brigade, obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i svi ostali,

Udruga antifašista (VeDRA) iz Splita u svojim promidžbenim materijalima na društvenim mrežama, a u svrhu njihovog mimohoda za Dan antifašističke borbe u Splitu uz slike partizana kako ulaze u Split, lijepe i objavljuju slike s mimohoda slavne 4. gardijske brigade Hrvatske vojske.

Udruga veterana 4. gardijske brigade osuđuje takve provokacije gdje žele prikazati kako smo mi i oni isti, kako zvijezda petokraka može uz bok osloboditeljima i sudionicima iz Domovinskog rata, u ovom slučaju uz bok 4. gardijskoj brigadi HV-a.

U agresiji na Republiku Hrvatsku, a pod tom zvijezdom petokrakom i u suradnji s četničkom kokardom dogodili su se užasni zločini nad Hrvatima i ostalim ne Srbima, u ime te zločinačke petokrake i u suradnji s četničkom kokardom bio je okupiran veliki dio Hrvatske.

U obrani od te zločinačke petokrake i sestre im kokarde u Domovinskom ratu je velik broj naših obitelji zavijeno u crno.

I ZATO MI NISMO ISTO I S NAMA UZ BOK NEĆE MOĆI NIKADA

Pozivamo Udrugu antifašista (VeDRA) iz Splita da svoj Dan obilježe kako god to oni žele ali bez tih provokacija te da uklone promidžbeni materijal sa slikama pripadnika 4. gardijske brigade HV-a jer u protivnom ćemo biti primorani poduzeti pravne korake za uklanjanje istih.

Predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade
Hrvoje Pupić Vurilj

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.