VIDEO - BEZ CENZURE: POGLEDAJTE GOSTOVANJE NIKOLE GRMOJE U BUJICI!

11.01.2024. 09:48:00

Zastupnik Mosta u Hrvatskom državnom saboru – Nikola Grmoja, gostovao je po drugi puta u svojoj političkoj karijeri u emisiji Bujica Z1 televizije. Došao je u studio Velimira Bujanca, iako je kod Stankovića tijekom zadnjeg gostovanja izjavio da se više nikada neće pojaviti...

U emisiji je bilo riječi o prozivanju novinara od strane političara i dvostrukim mjerilima, domaćim i stranim tajkunima, Istanbulskoj konvenciji, pozdravu 'ZDS', glasovanju o LNG-u i seljačkim prosvjedima...

Milenko Bilić iz Stožera za obranu hrvatskog sela u ekskluzivnoj izjavi za Bujicu optužio je Nikolu Grmoju da je s 10 tisuće eura podmitio Tomislava Pokrovca, kako bi promovirao Most, nakon čega su prosvjedi u Slavoniji stali, što je – kako kaže Bilić - bilo u interesu Andreja Plenkovića!

Objavljena je i prepiska zastupnika Mosta koji su se svojedobno dogovarali kako će se podijeliti oko glasovanja o Istanbulskoj konvenciji, a Grmoja je zastupao stav da tu temu treba gurnuti u drugi plan i ne se više baviti njome.

Bujica je javno objavila još jednu poruku bivšeg suradnika Mreže TV, Marina Vlahovića, iz koje je vidljivo da je pisao pitanja za saborski aktualac šefu Mosta, što Grmoja demantira, iako se iz dokumenta vidi posve suprotno?!

Zanimljivo je bilo vidjeti i tko je sve u Hrvatskom državnom saboru posjećivao predsjednika Mosta - Božu Petrova i s kime je sve sastančio; imena raznih osoba iz svijeta medija, biznisa i politike...

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

Izvor: Velimir Bujanec/Facebook/Foto:video screenshot/Z1/Bujica

Izvorni autor: PDN/Velimir Bujanec/FB/Bujica/Z1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.