VIDEO - BUJICA: PLENKOVIĆ JE NAJVEĆI KRIVAC ZA PORAZ KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ!

09.01.2020. 09:55:00

TOMISLAV JELIĆ: - U HDZ-u razmatraju tko je kriv za Kolindin poraz, je li 'Crni labud', jato labudova ili 'Siva sova'? Krivi su 'Crni labud' Andrej Plenković i 'Siva sova' Vladimir Šeks!

DR. IGOR PETERNEL: - Izgledna je Velika koalicija HDZ-a i SDP, jer Plenković nema koalicijski potencijal i sigurno će izgubiti parlamentarne izbore!

Ne osjećam se "izdajnikom" zato što sam glasovao za Miroslava Škoru - izjavio je u Bujici na Z1 televiziji dragovoljac Domovinskog rata i ratni vojni invalid Tomislav Jelić: - Bio bih izdajnik da sam ostao u Šeksovom, Sanaderovom i Plenkovićevom HDZ-u. Oni su šverceri domoljubljem i moje mjesto nije među njima!

Dr. Igor Peternel je javno uputio poziv Plenkoviću da mu objasni što je to "krajnja desnica" i koje ga vrijednosti "krajnje desnice" smetaju - protivljenje pobačaju, jednako vrednovanje svih totalitarizama ili zalaganje za čvrsti hrvatski stav prilikom ulaska Srbije u EU?

Jelić je podsjetio da su Plenkovićevu terminologiju o "krajnjoj desnici" osmislili velikosrpski eksponenti u hrvatskoj politici i medijima: - To su preuzeli od Beograda, za koji je svaka Hrvatska država "ustaška", a svaki istinski hrvatski domoljub "rigidna desnica".

Velimir Bujanec

Autor: