(VIDEO) CULEJ:Pogledajte što je SDP-ov Šime Lučin uradio sa “Bobanom” prvim oklopnim vozilom specijalne policije u Domovinskom ratu…

11.03.2020. 16:16:00

PRVO OKLOPNO VOZILO U DOMOVINSKOM RATU...

Svojim dolaskom Šime Lučin je ovo prvo oklopno vozilo iz Domovinskog rata koje je bilo pred policijskom upravom vukovarsko srijemskom na ponos, maknuo na smetlište u Velikoj Gorici pod krinkom da će ono služiti kao povijest generacijama i pokazati im kako smo se borili s nadmoćnim neprijateljem, uzbuđeno govori Culej , snimajući ovo prvo oklopno vozilo iz Domovinskog rata koje je specijalna policija napravila za samo sedam dana. U ovom smo se oklopnom vozilu osjećali sigurnije od srpskih neprijatelja i njihovih puščanih metaka, kaže Culej…

Potrudit ću se da se ovo vozilo restaurira i da se ponovo vrati tamo gdje je i bilo na ponos i diku na jednu hrabru generaciju koja je imala nešto više ljubavi za Domovinu od ovih danas. Šime Lučin je tih 2000-ih godina poskidao mnogo policajaca, neke umirovio a nekih se rješavao na druge načine, uzbuđeno i rezignirano kaže saborski zastupnik Stevo Culej, koji je i sam bio pripadnikom specijalne policije i služio se ovim vozilom sa savojim suborcima.

Napomenuo je i prisjetio se riječi pokojnog ministra Ivana Vekića koji im je rekao; Ostanite budni i ne dajte da vas prevare, ostanite za Domovinu spremni, rekao je Culej uzbuđenim glasom.

Culej za Braniteljski portal-ogorčen sam…

Tek sam danas doznao od gospodina I.Z. gdje se nalazi naš “Boban” oklopno vozilo kojeg smo tako nazivali, kaže za Braniteljski portal Stevo Culej. Idem prema ministarstvu sa zahtjevom da se naš oklopnjak “Boban” vrati tamo gdje je i bio , a neki dobri ljudi su se već javili da će nam pomoći da ga sredimo i dovedemo u stanje kakav je bio, kaže za naš portal Culej.

POGLEDAJTE VIDEO I POSLUŠAJTE ŠTO JE SVE CULEJ REKAO

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: M.M.Viribus unitis

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.