VIDEO Hrvatski suverenisti: Kaznena prijava je potvrda uspješne kampanje u Zagrebu, ali žao nam je što Domovinski pokret...

13.05.2021. 22:24:00

'MITOVI O TOMAŠEVIĆU'

"Hrvatski suverenisti, zajedno s koalicijskim partnerima HKS-om, Hrastom, Neovisnima za Hrvatsku, Hrvatskom strankom prava i Generacijom obnove, u Gradu Zagrebu su prvi javno progovorili o izvorima iz kojih se financira političko djelovanje Tomislava Tomaševića i svih njegovih pravnih subjekata, 'instituta' i raznoraznih udruga već dugi niz godina", poručili su iz Hrvatskih suverenista.

Predsjednik Generacije obnove, kandidat za Skupštinu Grada Zagreba i nositelj liste za Gradsku četvrt Stenjevec Frano Čirko na svojoj Facebook stranici 2. svibnja objavio je video uradak u trajanju od desetak minuta, u kojem je razotkrio sve nelogičnosti i zablude oko Tomislava Tomaševića i njegovih politika, te ga usporedio s lubenicom. Nastavkom kampanje pokušavali smo putem billboarda i online kampanje, dodatno informirati naše sugrađane o načinima financiranja i svim prijetnjama politika Tomislava Tomaševića i Možemo.

"Uspjeh kampanje u Zagrebu je vidljiv, s obzirom na sve veći interes naših sugrađana, koji u sve većem broju izražavaju podršku Hrvatskim suverenistima u ustrajanju oko okupljanja svih suverenističkih i domoljubnih opcija u Gradu Zagrebu. Ovim putem želimo se zahvaliti Domovinskom pokretu koji se danas aktivno uključio u našu kampanju i svojom kaznenom prijavom potvrdio naše stavove prema politikama Tomislava Tomaševića i Možemo. Ipak, moramo izraziti žaljenje što, za razliku od nas i naših koalicijskih partnera, nisu prepoznali povijesni trenutak za zajednički izlazak u gradu svih Hrvata", poručili su Suverenisti.

Izvor: ig/Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: ig/Direktno.hr

Autor: