VIDEO Kod Virovitice je čekao da prođu ovce, zapalio mu se BMW

30.04.2021. 13:29:00

Planuo je auto nasred ceste u Lončarici, vozač je na vrijeme izašao van iz auta zahvaljujući čovjeku koji je vodio ovce. Odmah je požurio upozoriti ga i izvući ga van iz auta, pokušali su ugasiti požar ali nisu uspjeli...

Vodili smo ovce preko ceste i svi auti su čekali da prođemo, vidio sam da gori ispod prednjih sjedišta, a vozač još nije ni znao. Otrčao sam ga upozoriti i on je na vrijeme izašao, ispričao nam je čitatelj. 

Čovjeku se zapalio automobil marke BMW u vožnji u Lončarici oko 9 sati u petak, potvrdili su nam iz JVP Grubišno polje. 

Zapovjednik nam je potvrdio da su vatrogasci i dalje na terenu te intervencija još uvijek traje. 

24sata
Foto: čitatelj 24sata

- Brat je otrčao po aparate za gašenje požara i počeli smo gasiti, potrošili smo par komada, no nismo uspjeli ugasiti požar. Dok su vatrogasci došli, auto je već cijeli bio u plamenu - nadodaje čitatelj. 

Zapovjednik JVP Grubišno polje je potvrdio da se vozilo zapalio u vožnji te nije bilo ozlijeđenih.

Vozač je na vrijeme izašao van, no vozilu nije bilo spasa. 

Na intervenciju su izašla dva vatrogasca s jednim vozilom i požar je bio ugašen u 9.45 sati. 

Vozač se odmaknuo od vozila i u šoku čekao vatrogasce dok mu je auto cijeli gorio. U prometu je nastala gužva od nekoliko kilometara i u jednom i u drugom smjeru. 

- Čovjek je rekao da mu nešto nije u redu s auspuhom, očito je tako došlo do eksplozije. Stajao je sa strane i samo gledao kako auto gori, meni je bilo najbitnije da je on vani, pokušali smo ga smiriti i uvjeriti da je to samo auto - kaže čitatelj. 

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Katarina Bitići/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.