VIDEO Luka Modrić sletio je privatnim zrakoplovom u Hrvatsku i oduševio radnike na aerodromu

04.06.2024. 13:34:00

STIGAO KAPETAN

Prije nego što je sletio, skupili su se radnici zračne luke i čekali ga za fotografiranje. Nikome nije odbio taj zahtjev dok se nalazio na krčkom aerodromu u utorak prije podneva, prenosi Večernji.hr.

Hrvatski kapetan i zvijezda madridskog Reala Luka Modrić sletio je u Hrvatsku privatnim zrakoplovom kako bi se priključio pripremama hrvatske reprezentacije za nadolazeći Euro. Prije toga, Modrić je nastupio za kraljevski klub u finalu Lige prvaka i osvojio svoj šesti naslov u dresu španjolskog velikana.

Prije nego što je sletio, skupili su se radnici zračne luke i čekali ga za fotografiranje. Nikome nije odbio taj zahtjev dok se nalazio na krčkom aerodromu u utorak prije podneva, pišu iz 24 sata.

Foto: video screenshot/24sata/Luka Modrić/Krk

Kapetan je stigao je avionom koji se nije mogao vidjeti na stranicama koji prate letove u realnom vremenu. Video dolaska našeg nogometnog virtuoza možete pogledati OVDJE

Izvor: Večernji.hr/Foto:video screenshot/24sata

Izvorni autor: PDN/Večernji.hr/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.