Video Marije Selak Raspudić postao hit: Pozivala ljude da ne vjeruju političarima pa joj je stigao zgodan odgovor

18.12.2021. 18:43:00

Mostova zastupnica pokušavala je građane nagovoriti da potpišu za referendum protiv covid potvrda 

"Ne slušajte političare kada vam govore o cijepljenju", govorila je jučer Mostova zastupnica Marija Selak Raspudić pred televizijskim kamerama uoči završetka sakupljanja potpisa za referendum protiv covid potvrda.

"Pa vi ste političari!", dobacio je slučajni prolaznik kojem su njene riječi očito zazvučale pomalo ironično.

"Većina njih o tome nema blagog pojma", nastavila je bez obaziranja Selak Raspudić.

Videoisječak iz jučerašnjeg RTL-a Danas počeo je kružiti Twitterom i izazvao šaljive, ali i ozbiljne reakcije.

"Očiti dokaz da joj je jedino važno uletjeti pred nekakvu kameru, bilo gdje i bilo kad. To što uopće ne zna o čemu bi govorila nije bitno. I kad unaprijed smisli, i kad čita sa šalabahtera, ispadne bezvrijedno euforično trabunjanje bez ikakva smisla", stoji u jednom od komentara.

"Ima ljubomornih! Žena se spretno uvalila u javni prostor i sad ga mora ispuniti tj. opravdati saborsku plaću. To kaj laprda, koga briga", odgovorio je drugi korisnik.

Jedna od korisnica koja je proslijedila video, usporedila je poruku Selak Raspudić s crkvenim svijetom. "Ne slušajte svećenike kada vam govore o braku i obitelji. Nitko od njih o tome nema blagog pojma. #evanđeljepoMariji", napisala je.

"Gledala jučer na Dnevniku i doviknula joj u isto vrijeme kad i taj čovjek "pa ti si političarka". Raspudić je manipulatorica koja ljudima govori što da rade i koga da slušaju, a paradoks je što na taj način upravo sebe stavlja u poziciju one koju treba slušati", zaključila je tviterašica.

"Genijalno", "Marija prešla igricu" ili "Ovakav zarub autogolski dugo nisam čuo", glasili su komentari tviteraša koji su se cijeloj situaciji radije odlučili nasmijati.

Drugi su se pak osvrnuli na slučajnog prolaznika koji je Selak Raspudić doviknuo da je i ona političarka, želeći istaknuti da je njena poruka kontradiktorna. "Taj čovjek što je doviknuo je nacionalni heroj", objavio je u komentarima korisnik Twittera.

"Dragi hrvatski građani, ne slušajte političare kada vam govore o cijepljenju. Većina njih o tome nema blagog pojma. Slušajte isključivo struku", glasila je u cijelosti poruka Marije Selak Raspudić u RTL-ovoj emisiji.

Izvor: jutarnji.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Anamaria Hanžek

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.