(VIDEO) MARTINJE SA ŠKOROM: “Nisam slušao Kolindin govor, to bi bilo kao da usred svete mise razgovarate na mobitel”

12.11.2019. 12:05:00

Kandidat za predsjednika Hrvatske Miroslav Škoro održao je jučer u 11 sati u zagrebačkom restoranu Maredo ‘krštenje’ mladog vina Škoro Graševina. Mošt je krstio zabavljač Davor Dretar Drele odjeven u biskupsku halju, dok su kumovi bili glumac Vedran Mlikota te enologinja Josipa Andrijanić. Na ceremoniji su bili Škorini prijatelji te supruga Kim Ann Škoro, a među gostima su bili Nenad Matić iz stranke Zelena lista te Josip Budimir, član predsjedništva HSLS-a.

Pjevač i vinogradar Škoro je još ranije najavio kako će u ponedjeljak na 24 sata prekinuti svoju kampanju za predsjednika Hrvatske jer se ‘na Martinje nitko ne bavi ozbiljnom politikom’, pa tako na krštenju nije htio komentirati nikakva politička zbivanja, kao ni činjenicu da je svoju degustaciju vina zakazao u isto vrijeme kada je i predstavljanje programa aktualne predsjednice i predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.

Tijekom ceremonije krštenja nije niti jednom pogledao na mobitel kako bi provjerio što govori njegova protukandidatkinja jer je to, kaže, kao da ‘u pola svete mise izvadite mobitel i razgovarate’.

– Ima dana kada političari šute, možda bi bilo bolje da više dana šute i da pustimo narodu da vodi ovu državu. A Martinje je Martinje, ako Bog da zdravlja onda ću i dalje svakog 11. studenog biti s prijateljima i krstiti vino – kaže Škoro.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:snimka zaslona

Autor: