VIDEO Nakon zajedničke večere naših reprezentativaca pjevalo se 'Lijepa li si'

10.12.2022. 11:37:00

O OVOM SE PRIČA

Hrvatska je u fantastičnoj predstavi još jednom pokazala svijetu svoju nogometnu klasu. Ostat će upamćene ključne situacije na terenu u slavlju protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru, a pamtit će se i ono što je slijedilo. Bujica emocija krenula je na terenu, nakon što Brazilci nisu iskoristili posljednji udarac s 11 metara na terenu, no na tome nije stalo.

Zajednička večera nakon utakmice donijela je nastavak proslave, između ostalog, i uz hit Marka Perkovića Thompsona, “Lijepa li si”, kako smo približili nakon utakmice, piše Dnevno.hr.

Objave snimki slavlja na društvenim mrežama donijele su čestitare, javio se i bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, rođeni Brazilac kojem je srce i dalje uz Vatrene, no bilo je i drugačijih reakcija – jer se čuo Thompsonov hit.

‘Nije moglo proći bez Thompsona’

“Večera nije mogla proći bez Marka Perkovića Thompsona čiju su pjesmu “kockasti” pjevali zagrljeni uglas”, piše Kurir o snimci koju je sa svima podijelio izbornik Zlatko Dalić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Bila je tu i jedna snimka iz svlačionice stadiona Education City u Al Rayyanu, gdje su Vatreni slavili protiv Brazila. U slavljeničkoj atmosferi, čula se pjesma – ‘Dajte Brazil da se igramo!’

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Croatia's travel Guide (@cro2go)

Veliko veselje donijelo je puno emocija, a među čestitarima, bila je i Kolinda Grabar-Kitarović. Kurir je približio i da se javila nekadašnja hrvatska predsjednica, ali ovog puta ne iz Katra, kao ranije na SP-u na kojem je bila prateći Vatrene, već iz snježne Libije, kako navodi srpski portal.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Hrvatsko slavlje trajalo je satima, a sada se gleda dalje, prema polufinalu protiv Argentine koja čeka u utorak u 20 sati po našem vremenu. Dio emocija nakon velikog uspjeha je dan nakon utakmice u razgovoru s novinarima približio izbornik Dalić, najavljujući i posao koji slijedi u nastavku SP-a.

“Moramo sada napraviti i nešto više, svi smo se mučili da dođemo do ove faze turnira, idemo sada napraviti i taj dodatni korak. Ne razmišljamo o umoru, nećemo uživati iako smo izbacili Brazil. Gledamo na Argentinu, čeka nas jak protivnik koji ovdje ima vojsku navijača, a umor neću uopće spominjati”, rekao je Dalić gledajući prema novom izazovu koji čeka Vatrene…

Izvor: Dnevno.hr/Foto:screenshot/Instagram/Zlatko Dalić

Izvorni autor: Dnevno.hr/I.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.