(VIDEO) NOVO: PRAVAŠI HČSP -SISAK -LEKENIK-PRELAZE ŠKORINOM DOMOVINSKOM POKRETU!

11.06.2020. 20:37:00

Ništa se ne događa slučajno, ne zaboravite riječi Vladimira Šeksa, tko kroji politiku u RH, a Vi se i dalje svađajte i vrijeđajte međusobno, ovo je zadnjih pet minuta za vašu odluku da se priklonite DOMOVINSKOM POKRETU, zato jer svoje volimo ...

Plenković je svijestan kako veliki dio biračkog tijela koje mu je do sada davalo glasove više nema strpljanja za njegove „spore reflekse“ jer njegova stara bolest dok je trajao obrambeni domovinski rat protiv srpskog agresora iz anemije se razvila u svijesno i namjerno gušenje još ono malo preživjelog PRAVAŠTVA jer su ti po „njima“ doista najopasniji za ovakvo izgrađeno društvo na temeljima antifašizma ali nikako ne na temeljima domovinskog rata, iako su hrvatski branitelji bili ti koji su oslobodili hrvatsku od srbočetničkog agresora, ali eto tako kaže i jedan dio u ustavu RH.

Pitate se koja je Plenkovićeva strategija  u svemu tome, pa zapitajte se tko je bio uopće Plenković i zašto je baš on došao na čelo HDZ uz toliko domoljuba i hrvatskih branitelja koji su članovi tog istog HDZ-a, ali nikako da dođe čovjek koji bi bio prava Hrvatina  i isključivo radio za svoju DOMOVINU HRVATSKU, strategija je upravo ta zadržati unutar stranke takve ljude po strani i ne dozvoliti razvitak stranke koja bi išla svojim prirodnim putem prema desno.

Zato su oni većinu pravaša stavili pod svoje skute i koriste ih po potrebi za svoje ciljeve, namjerno postavljajući predsjednike pravaških stranaka kao glavne vođe pravaša koji im moraju vratiti usluge zbog grijehova svoje prošlosti ili prijašnjeg kriminala, pa odrađuju dugovanja u pravaškim strankama, kako bi te stranke umrtvili, te u određenim situacijama po potrebi pravomočnih sudskih osuda sve zajedno osramotili. Sijetite se EU i predsjedničkih izbora te pravaških velikih namjernih neaktivnosti i neopredjeljenosti. Takvom igrom u biti Plenković Vam daje jasnu poruku da Vam je jedina nada i spas HDZ.

Obzirom da dolaze parlamentarni izbori Plenković je mudro žrtvovao „kraljicu“ ili Predsjednicu kako bi vas natjerao na ovakvo razmišljanje ili HDZ ili SDP, pa si vi sada mislite, no zaboravio je na onaj dio građana koji se budi i odbija više pratiti ideje Plenkovića tkz „Škorine birače“, zapravo nije ih zaboravio nego ih je svijesno i namjerno žrtvovao. Njih koji su podnjeli žrtvu da ih se sada pljuje i vrijeđa, da se optuže za izdaju i za dovođenje Milanovića na mjesto predsjednika države tkz. „Škorine birače“. Koliko je to pošteno od Vas prema svim tim ljudima koji su se suprostavili HDZ-u da ih se proziva izdajnicima ili obrnuto, morate shvatiti jedno, Andrej Plenković je predsjednik HDZ i SDP on vodi i kroji politiku RH jer tako odgovara EU, njima ne trebaju domoljubi i buntovnici.

Njima ne trebaju podjele na lijeve i desne, oni ne žele domoljube koji vode računa o prirodnim resursima svoje domovine, njima ne trebaju pošteni,njima trebaju poslušnici, njima trebaju oni koji su sposobni zadužiti ovu Hrvatsku da bi im Vi bili robovi, da bi dobili jeftino sva prirodna bogatstva i NEKRETNINE, kako bi imali čim više zaduženih građana u bankama koji će biti do kraja života njihovo roblje. Ništa se ne događa slučajno, ne zaboravite riječi Vladimira Šeksa, tko kroji politiku u RH, a Vi se i dalje svađajte i vrijeđajte međusobno, ovo je zadnjih pet minuta za vašu odluku da se priklonite DOMOVINSKOM POKRETU, zato jer svoje volimo ..

Mijo Ruf

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Izvorni autor: Mijo Ruf

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.