(VIDEO) Pogledajte dolazak 43 polaznika obuke za razvoj vođa u Knin nakon 88 kilometara duge hodnje

05.08.2020. 12:15:00

Zvona na crkvi u Kninu označila su u utorak dolazak 43 polaznika obuke za razvoj vođa drugog naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” na završnu svečanost koja se održala na Kninskoj tvrđavi, a novim vođama Hrvatske vojske uručene su značke i diplome o uspješno završenoj obuci.

Značke i diplome uručili su ministar obrane Mario Banožić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general pukovnik Boris Šerić i zapovjednik Zapovjedništva za obuku i doktrinu “Fran Krsto Frankopan” brigadni general Željko Ljubas.

Načelnik Glavnog stožera admiral Hranj kazao je kako ova hodnja dokaz snage i jačine Hrvatske vojske.

“Svjedočimo drugoj generaciji polaznika koji su završili ovu vrlo zahtjevnu obuku. Čestitam svima na uspješno završenoj obuci čime ste dokazali da ste dosljedni pripadnici pobjedničke Hrvatske vojske”, poručio je admiral Hranj.

Najbolji polaznik obuke je desetnik Jozo Projić, pripadnik 3. mehanizirane bojne Pauci.

Kako je izgledao završetak 88 kilometara duge hodnje polaznika obuke za razvoj vođa drugog naraštaja Središta za razvoj vođa “Marko Babić” pogledajte u videu.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.