VIDEO ŠTO JE TO ŠUICI VAŽNIJE OD HRVATSKE HIMNE? Dok svi iz HDZ-a pjevaju himnu, Šuica suvereno tipka po mobitelu i baš je briga…

16.02.2020. 10:53:00

Kako vi vidite ovaj "suverenistički" i "domoljubni" čin Šuice, nepoštivanja Hrvatske himne-ocijenite sami... 

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je danas predstavio svoj program kojim kreće u bitku i ponovno želi osvojiti titulu šefa HDZ-a…

Predsjednik HDZ-a i ponovni kandidat za tu funkciju Andrej Plenković je sa svojim timom u Zagrebu predstavio svoj program “Odvažno za Hrvatsku” poručivši kako nema suverenističkije stranke od HDZ-a koji je u zadnjih 30 godina ostvario sve temeljne ciljeve svog programa.

Program se sastoji od četiri stupa

Svoj program za stranačke izbore kratko su predstavili i kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a Tomo Medved te kandidati za potpredsjednike stranke – Ivan Anušić, Branko Bačić, Zdravka Bušić te Oleg Butković.

Plenković je naglasio da je program njegova tima – za budućnost i temelji se na vrjednotama na kojima počiva hrvatska država, i na kojima se temelji sve ono što je HDZ – kao najsnažnija i povijesno najvažnija stranka hrvatskog naroda – ostvario u zadnjih 30 godina.

Program se sastoji  od četiri stupa – domoljublje i promicanje nacionalnih interesa, obiteljske vrijednosti i demografska revitalizacija, pravedna i učinkovita država, te uspješna i razvijena Hrvatska, dodao je.

Na predstavljanju Plenkovićevog i HDZ-ovog programa bila je i potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica…No nju Hrvatska himna baš ne zanima , jer ona, UMJESTO S RUKOM NA SRCU u zanosu tipka po mobitelu kao da će tim tipkanjem spasiti cijeli svijet, pokazujući tim činom koliko joj je domoljublje ili Hrvatska himna najvažnija…Nešto je za nju bilo ipak važnije. Tipkanjem po mobitelu ne obraćajući pozornost na svetinju, Hrvatsku himnu, Šuica se stvarno pokazala “vjerodostojnom”…

Dubravka Šuica se malo zaigrala ne obraćajući pozornost na Hrvatsku himnu!

Andrej Plenković je sa svojim timom u Zagrebu predstavio svoj program “Odvažno za Hrvatsku” poručivši kako nema “suverenističkije” stranke od HDZ-a, što je Šuica ovim nepoštivanjem Hrvatske himne i tipkanjem po mobitelu za vrijeme izvođenja himne, dok njeni kolege svi pjevaju himnu i te kako narušila…

Kako vi vidite ovaj “suverenistički” i “domoljubni” čin Šuice, “nepoštivanja Hrvatske” himne-ocijenite sami… 

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.