(VIDEO) TRANSFORMACIJA KOJA JE UZDRMALA ZADARSKU POLITIKU: Od Enia do Ričarda u manje od pet sekundi, evo kako ’palicu’ preuzima najživopisniji kandidat ovih izbora

18.05.2021. 16:45:00

Prema podacima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), u drugi krug za gradonačelnika Zadra idu HDZ-ov Branko Dukić (38,47 posto) i nezavisni, uz podršku SDP-a, Mario Vučetić  (26,32 posto).

U drugom krugu će tako presuditi glasovi Enia Meštrovića, umjetnika poznatijeg pod imenom Ričard koji je osvojio 23,49 posto glasova koji je za Dnevnik.hr rekao kako nije iznenađen takvim rezultatima. Osvojio je naime sedam mandata u gradskog Skupštini, a on govori: “Tih naših sedam mandata, to je ništa prema ovom velikom životu. Mi smo svi dio ovog naroda, mali, a ljudi su inače bolesni od karijere”.

Što se tiče Ričarda, jednog od njegovih alter ega, tvrdi kako je njemu najvažnije dobro se zabaviti, pojesti i popiti, no zato će Enio, tvrdi, pokušati progurati svoju ideju. “Često nas dvojica razgovaramo i ne slažemo se baš u svemu. Ja ću napraviti sve da Ričard ne zaje*e birače”, tvrdi pa dodaje “mogu samo poručiti ljudima da se ne boje jer da ćemo učiniti sve da napravimo stvari koje su dobre za ovaj grad”.

Kako nastaje Ričard?

U jednom videozapisu Enio je pokazao i kako nastaje Ričard, a ukratko, osim što mijenja karakter, postaje nešto glasniji te živopisniji, on naime gubi i prednje zube, nosi šiltericu, a najbolje vidi bez naočala. Na pozornici se pojavio prije 16. godina, a do sada je utjelovio likove brodolomca, prosjaka, Isusa, prostitutke, divlje zvijeri, kauboja, mušketira…

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Izvorni autor: M.V./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.