Vozači, oprez! Sudar tri auta kod naplate Demerje

20.09.2021. 10:24:00

Na autocesti A1 nastaju gužve od ranog jutra u ponedjeljak. Na istoj dionici dogodile su se dvije nesreće. U jednoj je sudjelovalo više vozila od kojih je jedan totalno uništen

Dva auta i kombi su se sudarili. Jedan auto je totalka, ne znam za ozlijeđene jer Hitne pomoći nije bilo u trenutku kada smo prošli. Nastala je kolona i gužva, a policija je preusmjerila promet, ispričala nam je čitateljica. 

Vozila su se sudarila na autocesti A1 kod Demerja u ponedjeljak ujutro. HAK je objavio da se zbog sudara vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Iz policije su potvrdili da je jedno vozilo naletjelo na zaštitnu ogradu dok su druga dva pokušala izbjeći. Ozlijeđenih je dvoje, no težina ozlijeda još nije poznata. 

Osim te nesreće, bila je još jedna samo par kilometara dalje. 

- Prometna nesreća kod naplatne postaje DEMERJE (4.km + 450) u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, jednim trakom, objavljuje HAK. 

Izvor: 24sata/Foto: čitatelj 24sata.hr

Izvorni autor: Katarina Bitići/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.