(VIDEO) ZA SVE JE KRIV DRON? Ogroman požar u skladištu nafte na Krimu, sve službe na terenu

29.04.2023. 11:16:00

U Sevastopolju na Krimu u ranim jutarnjim satima je izbio požar, za čije je izbijanje kako se čini najvjerojatnije odgovoran dron.

Lokalni guverner Mihail Razvožajev je objavio kako se zapalilo postrojenje za skladištenje nafte, kao i da su sve sigurnosne i spasilačke službe na terenu.

“Nema prijetnje civilnoj infrastrukturi”, objavio je guverner s mjesta događaja, potvrdivši da nema žrtava ni ozlijeđenih.


Vlasti su pozvale ljude da ostanu mirni.

TASS javlja kako je vatra zahvatila područje od oko tisuću četvornih metara i kako nema ozlijeđenih.

Na teren je odmah izašlo najmanje 60 vatrogasaca i vatrogasni vlak koji rade na gašenju požara. Nakon napada drona, društvenim mrežama brzo su se proširili videozapisi požara na kojima se vidi gusti crni dim koji se diže visoko iznad postrojenja te golemu vatru koja obasjava noćno nebo. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: I.J./Foto: snimka zaslona/Twittwer

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.