Vidović Krišto žestoko o obnovi Banovine – Jeste li izabrali Miloševića da i ono malo stanovnika s Banovine raselite?

20.10.2021. 19:24:00

Franjo Tuđman je 16. kolovoza 1993. otvorio radove na tunelu Sv. Rok, čime je simbolično započelo spajanje mediteranske i kontinentalne Hrvatske.

Sjetimo se, to je bilo par mjeseci nakon akcije Maslenica, a sjeverna strana je bila pod srpskom okupacijom.

Ali Tuđman je u nemogućim okolnostima pokazao da se može kad se hoće.

Vi, gospodo iz današnje Vlade, niste obnovili gotovo ni 1% štete od potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji, a kao članica Europske unije imamo uplaćene novce na računu.

Za koordinatora obnove ste odabrali potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, koji se po Banovini šeće s negatorima srebreničkog genocida Miloradom Dodikom i izvjesnom Željkom Cvijanović.

Jeste li izabrali Miloševića tako da i ono malo stanovnika s Banovine raselite?

Zašto ste prijedloge oporavka i revitalizacije Banovine, koje je izradio profesor Čavrak, sakrili u ladicu? Tko Vam daje pravo raditi protiv hrvatskih građana koji vas plaćaju, kazala je zastupnica Karolina Vidović Krišto.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:FB/screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.