VIRUS NE BIRA Božo Petrov pozitivan na koronavirus

06.11.2021. 20:54:00

Predsjednik MOST-a pozitivan je na koronavirus. Trenutno se osjeća dobro, a pozitivan nalaz dobio je, prije dva ili tri dana

Predsjednik MOST-a Božo Petrov zaražen je koronavirusom. Za dnevnik.hr rekao je da se osjeća dobro.

"Prije dva ili tri dana sam saznao da sam zaražen. Imao sam simptome, javio sam svojoj doktorici i napravio PCR test i bio sam pozitivan", rekao je.

O radu Stožera nema riječi hvale.

Što se tiče COVID potvrda i politike koju u ovom trenutku provodi Stožer jer koliko mi vidimo ne provode stručna mišljenja nego politiku Vlade, po meni to nije nimalo dobro. Po meni Vlada treba izaći i jasno reći ljudima da određeni načini prevencije protiv koronavirusa nisu savršeno učinkoviti, ali mogu učiniti dobro i spasiti ljude od teških posljednica. Nažalost, s ovakvom politikom i lošim upravljanjem krizom stvaraju nesigurnost, bojazan i otpor kod ljudi", rekao je.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: T. O. / Foto: Patrik Macek

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.