VLASNIKU TERETANE INSPEKTORAT ZAPEČATIO VRATA ZBOG OTVARANJA: Stigla mu i ‘masna’ kazna

02.02.2021. 13:10:00

DOBIO RJEŠENJE

Teretani Quantum Premium Gym na zagrebačkoj Trešnjevci zapečatio je vrata Državni inspektorat nakon što su jučer otvorili vrata unatoč zabrani Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Vlasnik Andrija Klarić jučer je priveden i predan pritvorskom nadzorniku, a prema neslužbenim informacijama tek iza 16 sati trebao bi biti saslušan u tužiteljstvu nakon čega će biti odlučeno što će dalje biti s njime.

U međuvremenu, o pečaćenju objekta izvijestili su na službenoj Facebook stranici teretane.

“Danas, satima nakon uhićenja vlasnika naše teretane, na naš gym stavljen je pečat koji znači, ne samo da ne možemo raditi unutra, već i to da ne možemo unutra ući po naše stvari ili voditi online trening. Ne znamo još koliko će pečat biti na vratima, ali koliko god bude, on nas ne sprječava da dođemo na Trg bana Josipa Jelačića u srijedu 3.2.2021. Svi se vidimo u srijedu da damo potporu trenerima, ugostiteljima i svima nama kojima je zabranjen rad u ovoj COVID krizi!

Zdravlje je izbor svakog pojedinca, redovita tjelovježba je jedan od ključnih elemenata jakog imunološkog sustava! Zajedno protiv pandemije u borbu protiv virusa!”, napisali su.

Kako prenosi N1, izrečeno mu je 30.000 kuna kazne. Točnije, deset tisuća kuna njemu kao odgovornoj, a 20 tisuća kuna pravnoj osobi odnosno tvrtki.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/ Photo: Robert Anic/PIXSELL

Izvorni autor: Andrej Jelušić/dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.