Vozila mrtva pijana, pa se sudarila s policijskim automobilom

08.11.2021. 17:45:00

Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su o neuobičajenoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 6. studenoga, u Vukovaru, piše Večernji list

Prema navodima policije, 45-godišnja vozačica je, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka s prisutnošću alkohola (2,18 g/kg), pri skretanju prešla na lijevi prometni trak i udarila u policijsko vozilo, pri čemu su dva policijska službenika lakše ozlijeđena. Vozačici je privremeno oduzeta vozačka dozvola te je smještena u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

“Zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, radi čega je izazvala prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, policija će protiv vozačice podnijeti optužni prijedlog kojim je predviđena novčana kazna u rasponu od 12.000 do 20.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od najmanje šest mjeseci s obzirom na to da je ovo drugi put kako je počinila takav prekršaj”, navode iz PU.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/ Foto: PU Vukovarsko-srijemska

Izvorni autor: Priznajem.hr/Večernji.list

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.