Za naježiti se: Kad je ova ekipa ušla u Knin, političare više nitko nije ni pogledao (VIDEO)

06.08.2024. 16:32:00

Razgovarajući jučer sa posjetiteljima obljetnice VRO Oluja, doznali smo kako u Kninu nedostaje ljudi, a i domoljubne atmosfere. Sudionici obljetnice požalili su se i na naporne, protokolarne govore “onih koji nisu niti bili u ratu”, a brojni su bili i razočarani izborom Maje Šuput koja je, uz Matu Bulića, bila zadužena za glazbeni program.

No, čini se kako nisu svi jednako doživjeli jučerašnji događaj. Video zapise entuzijastičnih navijača koji uz patriotske pjesme ulaze u Knin, podijelio je poznati pripadnik HOS-a i vatreni pripadnik BBB, Damir Markuš.

BBB i Torcida u Kninu napravili spektakl

Naime, deseci navijača različitih hrvatskih klubova uz domoljubne pjesme i zapaljene baklje prokrstarili su Kninom i potpuno oduševili prisutne, a političku svitu bacili u sjenu.

Neki od navijača su nosili hrvatske trobojnice i zastave hrvatskih brigada, no njihovu kolonu predvodio je HOS barjak. Pripadnici Torcide i “Boysa” bili su odjeveni u crne majice sa natpisima imena svojih klubova ili sa natpisom Oluja i svakako su bili najveća ovogodišnja atrakcija u Kninu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.