ZA SAT VREMENA MAKSIMIR PRAKTIČKI RASPRODAN: City čeka pakao, kilometarski red ispred blagajni Maksimira

07.12.2019. 13:21:00

Nem niti najmanje sumnje, u srijedu u 18.55 na okršaju Dinama i Manchester Cityja u Ligi prvaka – maksimirski stdion biti će isupnjen do posljednjeg mjesta.

Svjedočili su tome u subotu ujutro dugački redovi pri kupnji ulaznica ispred maksimirskog stadiona, a kako je u isto vrijeme počela i pretprodaja ulaznica putem interneta, već nakon 15-ak minuta bila je rasprodana tribina zapad dolje, a ubrzo su rasprodane i tribine zapad gore te istok!

U prodaji su još ostale samo ulaznice za tribine sjever dolje i gore po cijeni od 120 kuna. No, vjeruje se da će i one uskoro ishlapiit.

Navijače su iznenadili Lovro Majer, Amer Gojak, Mario Šitum, Emir Dilaver i Danijel Zagorac. Igrači Dinama podijelili su im topli čaj kako bi se malo ugrijali i lakše dočekali svoj red za kupnju ulaznica.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Izvorni autor: Andrija Kačić Karlin

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.