Zabio se u kamion i na mjestu poginuo. Auto skroz smrskan

10.10.2019. 12:22:00

Vozač automobila izravno je udario u kamion nakon čega se odbio i udario u betonski most. Na državnoj cesti D 51 između Bekteža i Gradišta je cesta zatvorena za promet.

Nešto prije 10 sati došlo je do prometne nesreće između Bekteža i Gradišta. Poginuo je vozač automobila, piše požega.eu. 

Operativni centar Policijske uprave požeško-slavonske potvrdio je da je do nesreće došlo na državnoj cesti D 51 između Bekteža i Gradišta te da je cesta zatvorena za promet.

Prema prvim informacijama vozač osobnog vozila marke Škoda novogradiških registarskih oznaka izravno je udario u teretno vozilo – kamion nakon čega se odbio i udario u betonski most. Prema riječima očevidaca vozač je na mjestu ostao mrtav.

Prema riječima jednog od vozača pred kojim se dogodila prometna nesreća osobno vozilo je smrskano gotovo do neprepoznatljivosti.

Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci javne vatrogasne postrojbe Požerško-slavonske županije DVD-a Bektež i Kutjevo te ekipa Hitne medicinske pomoći.

Više detalja o uzroku prometne nesreće bit će poznato po dovršetku policijskog očevida.

Izvor: 24sata/ Foto: DK

Izvorni autor: Aida Šukurica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.