Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH dodijelila plaketu ministru Medvedu

07.12.2022. 10:43:00

Slika /dokumenti/Nikola/IMG_20221206_121246.jpgSlika Slika
Predsjednik Zajednice Marijan Smernić uručio je ministru Medvedu plaketu za svesrdnu pomoć i dugogodišnju suradnju

Zajednica udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije RH dodijelila je potpredsjedniku Vlade i ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu plaketu za svesrdnu pomoć i dugogodišnju suradnju, koju mu je 6. prosinca 2022. uručio predsjednik Zajednice Marijan Smernić.
 
Tom prigodom Smernić je izvijestio ministra o Izbornoj skupštini ZUHBDRP RH, provedenoj 22. listopada 2022. u Velikoj Trnovitici, na kojoj je ponovno izabran za predsjednika Zajednice.
 
Zahvalio ministru Medvedu na potpori Zajednici, kao i na suradnji koju imaju s Ministarstvom hrvatskih branitelja, a ministar Medved zahvalio je na dodijeljenoj mu plaketi.
 
Istaknuo je kako je partnerstvo s udrugama iz Domovinskog rata postignuto od prvog dana njegovog mandata, a briga o braniteljsko-stradalničkoj populaciji, uz promicanje vrijednosti Domovinskog rata, trajna zadaća svih djelatnika Ministarstva.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Izvorni autor: MHB/Foto: MHB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.