Zamjenica Bandića: Svjesni smo epidemiološke situacije i maksimalno ćemo se pridržavati mjera. Svaki trenutak je dobar za oprostiti se

01.03.2021. 14:45:00

Zamjenica Milana Bandića Jelena Pavičić Vukičević, koja nakon njegove smrti sada vodi Grad do izbora, rekla je da se finalizira program kemomeracije te otkrila nekoliko detalja o sprovodu. 

Istaknula je kako nijedna zgrada u Zagrebu nije dovoljno velika da sukladno epidemiološkim mjerama primi sve one koji bi Bandiću htjeli odati posljednju počast.

“Od srca se ispričavam svima onima za koje sutra u HNK-u na komemoraciji neće biti mjesta”, rekla je Pavičić Vukučević, prenosi Dnevnik.hr.

Vezano za sprovod navodi da će Bandić biti pokopan na Mirogoju, “kad se uđe pa prema sjeveru, s desne strane, uz zid od opeke. Svjesni smo epidemiološke situacije i maksimalno ćemo se pridržavati mjera, bit će ondje COVID redari i sredstva za dezinfekciju. Očekujemo da će se ljudi dolaziti sve do nedjelje opraštati se od Milana Bandića”.

Moli ljude za strpljenje i razumijevanje, svaki trenutak je dobar za oprostiti se, dodaje. “Oni koji to ne budu mogli u srijedu, moći će to učiniti neki drugi dan”.

Na pitanje je li preuzela i vođenje stranke odgovorila je kako će početkom idućeg tjedna biti održan sastanak u stranci, nakon čega će javnost biti izviještena o zaključcima. “Stranka sada može biti tek pod B, sada je važnija podjela zadataka u gradskoj upravi.”

Na sjednici gradskog stožera Civilne zaštite navedeno je i kako su raspravljali o epidemiološkim mjerama na komemoraciji i sprovodu Milana Bandića. Istaknuto je i da će sve službe nastaviti s normalnim radom.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:7dnevno

Izvorni autor: Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.